Vi søger Billetsupportere

Hos Billetsalg.dk tilbyder vi spændende oplevelser, rig mulighed for faglig samt personlig udvikling og en lang række personalegoder.
 
Billetsalg.dk har eksisteret siden 2014 og vi har siden da været i rivende udvikling. I dag har vi over 200 samarbejdspartnere i hele landet og vi afvikler over 500 events om året.
 
Det går stærkt og vi har mange projekter i gang på samme tid og vi kigger hele tiden efter muligheder for at udvide, forny eller forbedre vores koncept. Derfor har vi brug for engagerede billetsupportere, der har lyst til at komme med på rejsen og bidrage til vores fortsatte vækst.
 
Billetsalg.dk ønsker at tiltrække sympatiske personligheder, som ønsker at udvikle sig både fagligt og personligt. Man skal være serviceminded, klar til at tage ansvar og være i stand til at holde hovedet koldt, i pressede situationer. Som billetsupporter vil man være firmaets ansigt udadtil og have den direkte kontakt til både samarbejdspartnere og billetkøbere, når man afvikler events.
 

Vores mål er at skabe den bedst mulige helheds oplevelse for vores samarbejdspartnere, i forbindelse med afviklingen af deres event(s).
De skal føle sig godt behandlet, hele vejen fra oprettelsen af billetsalgs siden, til afviklingen af event. Netop afviklingen af event er altafgørende, da det er kundens sidste oplevelse af samarbejdet, inden de skal gøre status.
 
Derfor er det meget vigtigt for os at samle det bedst mulige team, til at håndtere denne opgave. Kunne du tænke dig at komme med på en spændende rejse og få nogle unikke oplevelser?

Hvis du kan svare ”Ja” til ovenstående, så bør du overveje at blive billetsupporter. Som billetsupporter for du mulighed for at opleve nogle unikke arrangementer, møde nye mennesker og få frihed under ansvar. Du vil blive en del af et supportteam, som arbejder mod et fælles mål.


Arrangementerne vil primært være fra midten af maj, til midten af september - men kan også være fordelt på hele året.
Vi tilbyder en attraktiv løn, svarende til dine kvalifikationer.
Send din ansøgning her:

Kom og arbejd med os

Tak for din ansøgning! - Du vil høre fra os indenfor 14 dage.