top of page
Vi søger Billetansvarlige

Hos Billetsalg.dk tilbyder vi spændende oplevelser, rig mulighed for faglig samt personlig udvikling og en lang række personalegoder.
 
Siden Billetsalg.dk ApS opstart i 2014, har vi solgt billetter til over 250.000 danske kunder for vores arrangører som er alt fra den lille idrætsforening til større festivals, zoos, sports arrangementer/kampe, forlystelsesparker, koncerter osv., skal en arrangør sælge en billet er vi klar både med billetsalgs system, scanning af billetter, markedsføring af event, opsætningen af salgsside og meget mere, vi ser os som arrangørens forlængede arm og hjælper hvor det er nødvendigt.

Vi har fart på....
Det går stærkt og vi har mange projekter i gang på samme tid og vi kigger hele tiden efter muligheder for at udvide, forny eller forbedre vores koncept. Derfor har vi brug for engagerede billetsupportere, der har lyst til at komme med på rejsen og bidrage til vores fortsatte vækst.
 
Billetsalg.dk ønsker at tiltrække sympatiske personligheder, som ønsker at udvikle sig både fagligt og personligt. Man skal være serviceminded, klar til at tage ansvar og være i stand til at holde hovedet koldt, i pressede situationer. Som billetsupporter vil man være firmaets ansigt udadtil og have den direkte kontakt til både samarbejdspartnere og billetkøbere, når man afvikler events.

Skal man bare stå og scanne billetter hele dagen?

Det korte svar er "Nej", vores opgave er ikke at stå og scanne billetterne i indgangen. Vores mål er at skabe den bedst mulige helheds oplevelse for vores samarbejdspartnere, i forbindelse med afviklingen af deres event(s). Vi skal have overblikket, sørge for at scanningen virker og der holdes et konstant flow i indgangen.

Med andre ord, klienten, de frivillige og kunderne skal føle sig godt behandlet, hele vejen igennem afviklingen af eventet.

Netop afviklingen af event er altafgørende, da det er kundens sidste oplevelse af samarbejdet, inden de skal gøre status. Derfor er det meget vigtigt for os at samle det bedst mulige team, til at håndtere denne opgave.

Vil du med på en spændende rejse og få nogle unikke oplevelser?

Hvis du kan svare ”Ja” til ovenstående, så bør du overveje at blive billetsupporter. Her får du mulighed for at opleve nogle unikke arrangementer, fra en anden vinkel end man normalt gør som gæst og samtidig møde nye mennesker. Du vil blive en del af et supportteam, som arbejder mod et fælles mål.


Største delen af arrangementerne vil primært være fra midten af maj, til midten af september - men der vil også være på andre tidspunkter af året.
Vi tilbyder en attraktiv løn, svarende til dine kvalifikationer.
Send din ansøgning her:

Kontaktformular

Tak for din henvendelse! - Du vil høre fra os indenfor 14 dage.

bottom of page