top of page
apps-free-icon-font.png

Hjemmeside

Hvad får jeg?

Billetsalg.dk tilbyder deres kunder det helt særlige tilbud, at de kan få 10% på alle JPMag's Hjemmeside pakker.


Hvorfor er det vigtigt med en hjemmeside?

Mange af Billetsalg.dk's kunder har ikke en hjemmeside i sammenhæng med deres event, her bruger de måske Facebook og linker kun op imod Billetsalg.dk's salgsside.


Dette er der ingen problemer i, men det kan godt skabe en mere kundeservice. Grundet mangel af et samlet sted hvor dine kunder kan læse om, de informationer og nyheder som er omkring din begivenhed.

En hjemmeside vil derfor være et professionelt sted hvor dine kunder har mulighed for selv at fordybe sig.


Derudover skaber en hjemmeside også en særlig trykhed for dine kunder, i og med at der er et sted hvor de kan kontakte og berolige sig selv med validiteten af eventet/ virksomheden


Når det så også er sagt, har du på egen hjemmeside også mulighed for at oprette den helt personlige nyhedsbrevsfunktion hvor dine kunde kan tilmelde sig.


Hvem er JPMag?

JPMag.dk er en medie- og webdesigne virksomhed som har speciale i at lave hjemmesider til store og små virksomheder.

"Vi skaber din virksomheds online profil. Via. Hjemmeside, sociale medier og markedsføring."

Grundet mange forskellige opgaver, har de skabt sig de helt rette kompetencer til at lave din hjemmeside. Så dine kunder ingen problemer har med, at finde dig online.


Herudover er der et fantastisk godt workflow imellem Billetsalg.dk og JPMag hvilket betyder, at vi hos Billetsalg.dk er meget trykke ved at overlade vores kunder i deres hænder.


Se JPMAG.dk her ->

bottom of page