top of page
apps-free-icon-font.png

Kundeservice (In-house)

Vi håndtere alt kundeservice in-house, og vores kompetente kundeservice medarbejdere kan kontaktes telefonisk på alle hverdage imellem kl. 9:00-15:00 eller døgnet rundt og via kontaktformular på hjemmesiden. https://www.billetsalg.dk/Kontakt/os


Vi bestræber os på at besvare alt kundeservice øjeblikkeligt, eller senest inden for 24 timer i hverdagen.


Vi har lavet vores eget CRM system, hvor vi håndterer alle henvendelser igennem. Det giver os mulighed for at tracke og se tidligere korrespondancer, samt optimere vidensdelingen i mellem medarbejderne.


Vores dedikerede kundeserviceteam er hjertet af vores virksomhed. De er ikke blot kompetente og professionelle, men også engagerede i at yde den bedst mulige støtte til vores kunder.

Med omfattende produktkendskab og en positiv indstilling er vores kundeservicemedarbejdere klar til at hjælpe dig og dine kunder med enhver forespørgsel eller udfordring, du eller dine kunder måtte have.


Vi tror på at skabe personlige og meningsfulde forbindelser med vores kunder. Det betyder, at stræber efter at forstå dem og deres problem, så vi bedst muligt kan finde en fælles løsning. Deres tilfredshed er vores vigtigste mål, da deres tilfridshed vil reflekteres på dig som arrangør.


Vi er stolte af at kunne sige, at vores kundeservice er blevet rost af mange af vores kunder, og vi ser frem til at bevise vores engagement over for dig.


Vi har branchens bedste bedømmelse på trustpilot:

Følg dette link og se hvad folk synes om os ->

bottom of page