top of page
apps-free-icon-font.png

Ventelister

Når dit event er udsolgt og har du slået det til, aktiverer Billetsalg.dk automatisk en venteliste funktion, der giver dig endnu større fleksibilitet og mulighed for at maksimere deltagerantallet.

Det er dermed en brugervenlig måde at dine kunder kan tilmelde sig, da det vil se således ud, når dit event et udsolgt og ventelisten aktiveres:

Her er, hvordan venteliste funktionen kan gavne dig:


Automatisk Venteliste: Når alle billetter er solgt, starter ventelisten automatisk, så interesserede personer kan tilføje sig til den og udtrykke deres ønske om at deltage.


Kontrol og Overvågning: Som arrangør har du fuld kontrol over ventelisten og kan se, hvem der har tilmeldt sig. Dette giver dig indsigt i den potentielle efterspørgsel.


Salgsmuligheder: Hvis der frigives ekstra billetter, kan du nemt kontakte personer på ventelisten og tilbyde dem muligheden for at købe billetter.


Fair Chance: Ventelisten giver en fair chance for dem, der virkelig ønsker at deltage, og hjælper med at sikre, at begivenheden ikke går glip af potentielle deltagere.


Fordele og Anvendelsesområder ved ventelister:
  • Maksimering af Deltagelse: Ventelisten sikrer, at selv når begivenheden er udsolgt, går der ingen potentielle deltagere tabt.

  • Effektiv Ressourcestyring: Ved at bruge ventelisten kan du bedre planlægge eventuelle ekstra billetter, hvis ressourcerne tillader det.

  • Bedre Kundetilfredshed: Ventelisten viser, at du er åben for at opfylde efterspørgslen og imødekomme kundernes ønsker.

  • Kvalitetskontrol: Da dem på ventelisten har vist interesse, øger det sandsynligheden for en målrettet og engageret deltagergruppe.


Billetsalg.dk's venteliste funktion giver dig mulighed for at håndtere udsolgte arrangementer mere fleksibelt og hjælpe dig med at fange potentielle deltagere, der måtte have gået tabt ellers. Det giver også en mere retfærdig måde at tilbyde billetter til dem, der virkelig ønsker at deltage.bottom of page